Çin Vizesi Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36

Çin Vizesi Vize Başvuru Evrakları

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Seyahat edecek kişinin iletişim bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)
  • Çalışan;
    • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Öğrenci;
    • Öğrenci belgesi (Aslı)
    • 18 yaş altı çocuklar için anne ve baba tarafından son 3 ay içinde noterden verilmiş muvafakatname (Aslı)
  • Devlet Memuru;
    • Görev yaptığı kurumdan alınmış görev belgesi (Aslı)
  • Ev Hanımı;
    • Evlilik Cüzdanı (Fotokopisi)
  • Emekli;
    • SGK'dan alınmış emekli olduğunu gösteren belge (Aslı)

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Görüşmeye gidilecek firma tarafından düzenlenmiş davet mektubu (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Seyahat edecek kişinin iletişim bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)


Acentamız sizin adınıza Çin Vizesi vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri 30 güne kadar seyahatlerinde vizeden muaftır.

İstanbul Çin Başkonsolosluğu Yetki Alanı;
Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kırklareli, Manisa, Tekirdağ, Yalova

Ankara Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Yukarıdaki şehirlerin dışındaki tüm şehirlerin başvurusu Ankara' dan yapılmaktadır.

Çin Vize Başvuru Evrakları

 

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36


Almanya Vizesi Amerika Vizesi Hollanda Vizesi Kanada Vizesi İngiltere Vizesi Fransa Vizesi İtalya Vizesi Yunanistan Vizesi İsviçre Vizesi