Yeni Zelanda Vizesi Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36

Yeni Zelanda Vizesi Vize Başvuru Evrakları

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport 
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına   seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe  
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası 
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı
  • Şirket ticaret sicil gazetesi 
  • SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • SGK 4A hizmet dökümü (E-Devlet yada SGK dan alınacak) (Fotokopisi)
  • Son 6 ay içerisinde işyeri değişikliğiniz varsa eski işyeri SGK işe giriş bildirge (Fotokopisi)
  • Son 3 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu 
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına ingilizce olarak seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli dilekçe  
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı 
  • Şirket ticaret sicil gazetesi şirketle ilgili olan kısmı
  • SGK 4B tescil kaydı bilgisi ve 4B hizmet bilgisi (E-Devlet yada SGK dan alınacak) (Fotokopisi)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Bağlı olduğu kurum tarafından düzenlenmiş görev ve izin belgesi ingilizce (Aslı)
  • Kurum görev kimlik kartı (Fotokopisi)
  • Son 6 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • Seyahat detaylarınızı belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak eşine ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Eşi tarafından konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  standart vesikalık resim
  • 18 yaş altı çocuklar için anne ve baba tarafından son 3 ay içinde noterden verilmiş muvafakatname (Aslı)
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Yeni tarihli ingilizce öğrenci belgesi (Aslı)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak anne yada babaya ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Masraflarını karşılayacak kişi tarafından yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Emekli olduğu kurum tarafından alınmış emeklilik belgesi (Aslı)
  • Emekli maaşını aldığı banka hesabının son 6 aylık dökümü imzalı kaşeli (Aslı)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.


Yeni Zelanda Vizesi vize başvuru formunu bilgisayarıma indir

Acentamız sizin adınıza Yeni Zelanda Vizesi vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Ankara Yeni Zelanda Büyükelçiliği Yetki Alanı ;
Tüm bölgelerin Vize başvuruları Ankara’dan yapılmaktadır

Yeni Zelanda Vize Başvuru Evrakları

 

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36


Almanya Vizesi Amerika Vizesi Hollanda Vizesi Kanada Vizesi İngiltere Vizesi Fransa Vizesi İtalya Vizesi Yunanistan Vizesi İsviçre Vizesi