Vietnam Vizesi Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36

Vietnam Vizesi Vize Başvuru Evrakları

 

Not: Vietnam vizesi işlem süresi ve C1 belgesinin getirtilmesi ortalama  2 haftadır. Vietnam vizesi başvurularınızı seyahatinizden en az  25 gün önce yapılması önemle hatırlatılır.

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Otel ve Uçak rezervasyonlarınız (Fotokopisi)
  • Vietnam Göçmenlik Ofisinden onaylı C1 belgesi (Aslı)
    • C1 belgesi acentamız tarafından temin edilebilmektedir
       

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.


Vietnam Vizesi vize başvuru formunu bilgisayarıma indir

Acentamız sizin adınıza Vietnam Vizesi vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
  •  Umuma Mahsus (Bordo), Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Vietnam Tayvan Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye


Vietnam Başvuru Evrakları

 

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36


Almanya Vizesi Amerika Vizesi Hollanda Vizesi Kanada Vizesi İngiltere Vizesi Fransa Vizesi İtalya Vizesi Yunanistan Vizesi İsviçre Vizesi