İsrail Vizesi Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36

İsrail Vizesi Vize Başvuru Evrakları

  • GEREKLİ EVRAKLAR

    Bütün vize başvuruları için gereken evraklar;

    1. En az altı ay geçerli pasaport,
    2. Son bir yıl içerisinde çekilmiş bir adet standart vesikalık  fotoğraf (5x5 cm),
    3. Bir adet vize formu.


    Turist Vizeleri İçin:

    1.  Kişinin çalıştığı iş yerinden çalıştığını gösterir belge (maaş bordrosu,son aylık SGK hizmetli listesi vs.)
    2. Çalıştığı işyerinden içinde bulunduğumuz yıla ait Oda Sicil Kaydı,
    3. İsrail’de herhangi bir tanıdığı var ise o kişiden bir davet yazısı,
    4. Otel rezervasyonu,
    5. Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu,
    6. Banka hesap  bilgileri,
    7. Tapu (var ise),
    6. Herhangi bir turizm acentasının organize ettiği bir tur ise, acentanın gezi programı.



    İşçi Vizeleri İçin:

    1. İsrail İçişleri Bakanlığı tarafından Büyükelçiliğimize gönderilmiş, İsrail’den davet eden firmanın adına gelmiş olan izin belgesi
    2. İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Türkiye'de yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından  alınmış sağlık raporu,
    3. Son 3 ay içinde alınmış Adli Sicil Kaydı.


    İş Gezileri Için :

    1. İsrail’deki bağlantılı olan firmadan bir davet yazısı (Firma yetkilisi tarafından imzalanmış, irtibat adres ve numaralarının bulunduğu)
    2. Türkiye’deki firmadan bir görev yazısı,
    3. Türkiye’deki firmanın  içinde bulunduğumuz yıla ait Oda Sicil Kaydı,
    4. İsrail'e gidecek olan kişi şirket ortağı veya sahibi ise; içinde bulunduğumuz yıla ait imza sirküleri, şirket çalışanı ise son aylık  SGK hizmetli listesi



    Eğitim Vizeleri İçin:

    1. Bağlı bulunduğu üniversiteden belge,
    2. İsrail’de eğitim göreceği Üniversiteden bir kabul yazısı.
    3. Burslu gidecekler için burs aldığını gösterir belge.
    * Öğrenci vizesi alabilmek için, kişinin İsrail'de kabul edildiği kurum/üniversiteden tarafımıza izin yazısının ulaştırılması gerekmektedir.

     

  • GEREKLİ EVRAKLAR

    Bütün vize başvuruları için gereken evraklar;

    1. En az altı ay geçerli pasaport,
    2. Son bir yıl içerisinde çekilmiş bir adet standart vesikalık  fotoğraf (5x5 cm),
    3. Bir adet vize formu.

    Turist Vizeleri İçin:

    1.  Kişinin çalıştığı iş yerinden çalıştığını gösterir belge (maaş bordrosu,son aylık SGK hizmetli listesi vs.)
    2. Çalıştığı işyerinden içinde bulunduğumuz yıla ait Oda Sicil Kaydı,
    3. İsrail’de herhangi bir tanıdığı var ise o kişiden bir davet yazısı,
    4. Otel rezervasyonu,
    5. Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu,
    6. Banka hesap  bilgileri,
    7. Tapu (var ise),
    6. Herhangi bir turizm acentasının organize ettiği bir tur ise, acentanın gezi programı.


    İşçi Vizeleri İçin:

    1. İsrail İçişleri Bakanlığı tarafından Büyükelçiliğimize gönderilmiş, İsrail’den davet eden firmanın adına gelmiş olan izin belgesi
    2. İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Türkiye'de yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından  alınmış sağlık raporu,
    3. Son 3 ay içinde alınmış Adli Sicil Kaydı.

    İş Gezileri Için :

    1. İsrail’deki bağlantılı olan firmadan bir davet yazısı (Firma yetkilisi tarafından imzalanmış, irtibat adres ve numaralarının bulunduğu)
    2. Türkiye’deki firmadan bir görev yazısı,
    3. Türkiye’deki firmanın  içinde bulunduğumuz yıla ait Oda Sicil Kaydı,
    4. İsrail'e gidecek olan kişi şirket ortağı veya sahibi ise; içinde bulunduğumuz yıla ait imza sirküleri, şirket çalışanı ise son aylık  SGK hizmetli listesi


    Eğitim Vizeleri İçin:

    1. Bağlı bulunduğu üniversiteden belge,
    2. İsrail’de eğitim göreceği Üniversiteden bir kabul yazısı.
    3. Burslu gidecekler için burs aldığını gösterir belge.
    * Öğrenci vizesi alabilmek için, kişinin İsrail'de kabul edildiği kurum/üniversiteden tarafımıza izin yazısının ulaştırılması gerekmektedir.
     

  • GEREKLİ EVRAKLAR

    Bütün vize başvuruları için gereken evraklar;

    1. En az altı ay geçerli pasaport,
    2. Son bir yıl içerisinde çekilmiş bir adet standart vesikalık  fotoğraf (5x5 cm),
    3. Bir adet vize formu.

    Turist Vizeleri İçin:

    1.  Kişinin çalıştığı iş yerinden çalıştığını gösterir belge (maaş bordrosu,son aylık SGK hizmetli listesi vs.)
    2. Çalıştığı işyerinden içinde bulunduğumuz yıla ait Oda Sicil Kaydı,
    3. İsrail’de herhangi bir tanıdığı var ise o kişiden bir davet yazısı,
    4. Otel rezervasyonu,
    5. Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu,
    6. Banka hesap  bilgileri,
    7. Tapu (var ise),
    6. Herhangi bir turizm acentasının organize ettiği bir tur ise, acentanın gezi programı.


    İşçi Vizeleri İçin:

    1. İsrail İçişleri Bakanlığı tarafından Büyükelçiliğimize gönderilmiş, İsrail’den davet eden firmanın adına gelmiş olan izin belgesi
    2. İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Türkiye'de yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından  alınmış sağlık raporu,
    3. Son 3 ay içinde alınmış Adli Sicil Kaydı.

    İş Gezileri Için :

    1. İsrail’deki bağlantılı olan firmadan bir davet yazısı (Firma yetkilisi tarafından imzalanmış, irtibat adres ve numaralarının bulunduğu)
    2. Türkiye’deki firmadan bir görev yazısı,
    3. Türkiye’deki firmanın  içinde bulunduğumuz yıla ait Oda Sicil Kaydı,
    4. İsrail'e gidecek olan kişi şirket ortağı veya sahibi ise; içinde bulunduğumuz yıla ait imza sirküleri, şirket çalışanı ise son aylık  SGK hizmetli listesi


    Eğitim Vizeleri İçin:

    1. Bağlı bulunduğu üniversiteden belge,
    2. İsrail’de eğitim göreceği Üniversiteden bir kabul yazısı.
    3. Burslu gidecekler için burs aldığını gösterir belge.
    * Öğrenci vizesi alabilmek için, kişinin İsrail'de kabul edildiği kurum/üniversiteden tarafımıza izin yazısının ulaştırılması gerekmektedir.

     

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet 5x5 ölçülerinde özel resim (Örnek Resim)
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Fotokopisi)
  • Masraflarını karşılayacak eşine ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Eşi tarafından konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • Seyahat edecek kişinin iletişim bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet 5x5 ölçülerinde özel resim (Örnek Resim)
  • 18 yaş altı çocuklar için anne ve baba tarafından son 3 ay içinde noterden verilmiş muvafakatname (Aslı)
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi (Aslı)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Fotokopisi)
  • Masraflarını karşılayacak anne yada babaya ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Masraflarını karşılayacak kişi tarafından yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • Seyahat edecek kişinin iletişim bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet 5x5 ölçülerinde özel resim (Örnek Resim)
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Emekli olduğu kurum tarafından alınmış emeklilik belgesi (Aslı)
  • Emekli maaşını aldığı banka hesabının son 6 aylık dökümü imzalı kaşeli (Aslı)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Fotokopisi)
  • Seyahat edecek kişinin iletişim bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.


İsrail Vizesi vize başvuru formunu bilgisayarıma indir

Acentamız sizin adınıza İsrail Vizesi vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

İstanbul İsrail Başkonsolosluğu Yetki Alanı;
Tüm Türkiye

Ankara İsrail Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye
 

İsrail Vize Başvuru Evrakları

 

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: 0312 446 37 35 - 36


Almanya Vizesi Amerika Vizesi Hollanda Vizesi Kanada Vizesi İngiltere Vizesi Fransa Vizesi İtalya Vizesi Yunanistan Vizesi İsviçre Vizesi